Hobbydols 76 - Jenine Siemerink - Jenine meets Yvonne

"Hallo allemaal,Hier is een nieuw Hobbydols boekje van mij met 12 nieuwe patronen. Dit keer staat het boekje helemaal in het teken van de knipvellen van Yvonne Creations.Wat kan Yvonne toch mooie tekeningen maken. Ik heb er met veel plezier kaarten mee gemaakt en hoop dat jullie ze ook mooi vinden.In dit boekje komen kaarten met allerlei thema`s langs, een babykaart, een huwelijkskaart, kaarten met nostalgische plaatjes, oer-Hollandse kaarten in rood-wit-blauw etc.

Ik wens jullie allemaal heel veel creatieve uurtjes met dit nieuwe boekje.

Groetjes Jenine"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 77 - Rie Kuipers - Eindeloos Hobbydots plezier

"Hallo allemaal,

Hobbydots, wie kent ze niet zou ik bijna zeggen. Het blijft verrassend hoeveel je er mee kunt doen.

Natuurlijk zijn ze te gebruiken op prachtige patronen uit dit boekje, maar ze vervangen ook strass steentjes, vullen lege ruimtes op en kleine figuurtjes zoals een vlindertje zijn met een paar overgebleven motiefjes snel gemaakt.

De familie Hobbydots is uitgebreid met een nieuw stickervel serie 12, vol leuke tulpjes, blaadjes en krullen voor eindeloos Hobbydotsplezier.

Hobbydotsgroetjes,
Rie Kuipers"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 78 - Chris Bosmans - Chrissie meets Marieke 2

"Hallo allemaal, Voor iedereen die graag een kaartje maakt weer een Hobbydolsboekje van mijn hand. Het is wederom een een boekje geworden in combinatie met de plaatjes van Marieke`s Design. Zelf ben ik heel blij met het eindresyultaat en hoop dat jullie veel fijne knutseluurtjes beleven aan de patronen en ideetjes uit dit boekje. De kaarten zijn voor elke gelegenheid te gebruiken. Een woord van dank aan iedereen die heeft geholpen met de verwezenlijking van dit boekje. Groetjes Chrissie"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 79 - Heidi Fokker - Werken met Ribbonstickers

"Met veel plezier heb ik gewerkt aan dit boekje met Ribbon Stickers; unieke randstickers met oneindig veel mogelijkheden om een kaart echt helemaal af te maken. De randen zijn de gestanste kleine motiefjes zijn natuurlijk geweldig mooi. Net linten, maar dan van stickers. De kleine motiefjes die achter blijven na gebruik van de randen zijn eenvoudig als achtergrond of verziering op de kaart aan te brengen. Als klap op de vuurpijl kun je de kaart helemaal afmaken met een strik gemaakt van de Ribbon Sticker. Kortom een stickervel met maar liefst 3 totaal verschillende toepassingen. Eigenlijk kun je deze stickers onbeperkt combineren met de mooiste 3D afbeeldingen zoals jullie kunnen zien in dit boekje. ik hoop dat jullie net als ik er geen genoeg van kunnen krijgen en veel inspiratie halen uit de verschillende mogelijkheden. Veel plezier ermee! Creatieve groetjes, Heidi Fokker"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 80 - Betty de Groote - Vogels en vlinders

"Mijn 7e boekje heeft het thema "Vogels en vlinders". Voor dit onderwerp heb ik knipvellen met vogels en vlinders gebruikt en een paar borduurpatroontjes met vlinders gemaakt. Het geheel heb ik dit keer uitgewerkt met een paar eigen gedichtjes en schilderijen van vogels, wat het geheel een persoonlijk tintje geeft. Naast de groite vierkante kaarten, vinden jullie ook een paar andere kaarten. Dit keer een bijna sprookjesachtig "Lichtvlinder" boekje voor urenlang borduurplezier! Met vriendelijke groet, Betty de Groote-Greven"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 81 - Rie Kuipers - Zeg het met Hobbydots

"Beste Hobbyvrienden, In dit Hobbydols boekje wil ik jullie laten zien hoe veelzijdig Hobbydots zijn. De kleine motiefjes kunnen een groots resultaat opleveren. Een aantal kaarten heeft een Hobbydots dessinachtergrond, er is ingekleurd en in 3D gewerkt. De vele kleuren Hobbydots geven de mogelijkheid om met een kleine kleurwijziging en een ander plaatje, dezelfde kaart te maken in een heel andere sfeer. Kijken, combineren, plakken en creëren, dat zeg je met Hobbydots. Groetjes Rie"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 82 - Martine Rippe - Natuurlijk Borduren 2

"Beste Hobbyvrienden, het heeft even geduurd, maar hier volgt mijn tweede Hobbydolsboekje. Net als in Hobbydols "Natuurlijk Borduren 1" en mijn voorbeelden in het Hobbyjournaal, zijn ook deze patronen weer geïnspireerd op de natuur en toepasbaar voor iedere gelegenheid. Allerlei soorten blaadjes, bloemetjes en takjes passeren de revue. Als extraatje vind je een heus stuurwiel uit vroegere tijden! Om het geheel nog fleuriger te maken, zijn de meeste creaties ingekleurd, zodat bepaalde details er extra uitspringen. Ik wens jullie allemaal veel borduurplezier toe en wacht met spanning op jullie reacties. Groetjes Martine"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 83 - Francis Sinke - Dotten met Francis

"Beste Hobbyvrienden, dit Hobbydolsboekje staat vol met Hobbydotspatronen en vrolijke kaarten. het werken met hobbydots is een techniek die door jong en oud gedaan kan worden en is bovendien ook heel goed te combineren met je eigen ideeën. Met veel plezier heb ik deze nieuwe patronen gemaakt en zijn er veel variaties mogelijk met de gebruikte kleuren. Er is voor elke gelgenheid wel iets te vinden in dit boekje. ik wens jullie veel ontspanning met het maken van jullie eigen creaties met mijn patronen. Groetjes Francis."

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 84 - Sjaak van Went - Schitterend Kerstborduren

"Beste hobbyvrienden,

Een boekje met patronen die geschikt zijn om kerstkaarten mee te maken. Hoewel je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen, is het toch een vreemde ervaring om dit te doen bij een temperatuur van 26 graden. Alle patronen zijn gemaakt voor de afgebeelde kerstplaatjes, maar zijn natuurlijk ook voor vele andere doeleinden te gebruiken door het garen en de plaatjes aan te passen. Deze zijn er te kust en te keur en naar ieders smaak. Ik wens jullie dan ook met dit nieuwe "kerstboekje" weer veel borduurplezier. Met vriendelijke groet, Sjaak"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 85 - Rie Kuipers - Zeg het met Hobbydots 2

"Beste hobbyvrienden,

Nog steeds ben ik verbaasd hoe de veelzijdig de Hobbydots zijn.
De series volgen elkaar op en vullen elkaar mooi aan, waardoor er steeds meer mogelijk is. Ook de combinatie met andere technieken blijft een bron van inspiratie vormen.

Hopelijk is dit boekje weer een bron van inspiratie voor alle Hobbydots-fans.

Hobbydotsgroetjes van Rie."

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 86 - Jenine Siemerink - Jenine meets Yvonne 2

"Hoi allemaal, Hier is dan mijn tweede boekje van Jenine meets Yvonne. Haar knipvellen blijven toch ook echt super mooi en ik werk er erg graag mee. Dit keer kan ik ook echt met recht zeggen: Jenine meets Yvonne, want ik heb Yvonne nu ook echt ontmoet op het Creaspektakel in Kampen, leuk om eens te zien wie de echte tekenaar van de knipvellen is. Erg leuk! Voor dit boekje heb ik weer een mix van allerlei soorten kaarten gemaakt, huwelijk, mannen, beterschap… maar ook een hele serie kerstkaarten. Ik hoop dat jullie de patronen weer leuk vinden, ik heb er in ieder geval weer met heel veel plezier aan gewerkt. Liefs Jenine"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 87 - Francis Sinke - Dotten met Francis 2

"Beste hobbyvrienden, Voor je ligt een boekje vol met kerstpatronen gemaakt met Hobbydots. Hobbydots zijn in zeer korte tijd razend populair geworden. De kracht van deze kleine stickertjes is dat je er prachtige vormen mee kunt maken. Kerstkaarten maken is voor de meeste kaartenmaaksters een leuke bezigheid en in combinatie met de mooie plaatjes van Yvonne, Marieke en Anne tover je vanzelf de prachtigste kaarten om je (kerst-)wens op door te geven. Het leuke van een aantal van de patronen is dat je er eventueel door de kleuren te veranderen ook gewone kaarten van kunt maken. Ik wens je veel plezier bij het maken van je (kerst-)kaarten! Groetjes, Francis"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 88 - Christien van den Akker - Borduren in Kerststijl

"Dit is mijn tweede Hobbydols en dit keer is het thema kerstkaarten. Een heerlijk thema, want iedereen ontvangt graag een prachtige geborduurde kaart.

In dit boek hebben vele uurtjes gezeten om voor ieder wat wils te maken. Eenvoudige, maar ook wat moeilijkere patronen en in verschillende kleuren en maten zijn hierin terug te vinden.

Ik wens jullie met deze kaarten en patronen heel veel fijne borduuruurtjes toe.

Groetjes,
Christien van den Akker"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 89 - Margriet Schulenberg - Hobbydots in Kerstsfeer

"Beste Hobbyvrienden,

Dit is mijn eerste Hobbydols en ik heb er met veel plezier aan gewerkt. Zodra ik de Hobbydots klaar leg om een kaart te maken, komen de ideeën vanzelf. Je kunt met verschillende series en hun kleuren oneindig door blijven gaan met het maken van patronen.

In dit boekje heb ik met een paar series en een paar van hun kleuren patronen gemaakt. Je ziet dan wat voor een mogelijkheden er zijn. Ik heb in deze uitgave ook de tekststickers van de Hobbydots gebruikt en zo de mogelijkheid om in een bijpassende kleur een tekst op de kaart te plakken.

Hobbydots zijn voor mij een bron van inspiratie en ik hoop dat ik dat aan jullie heb kunnen overbrengen met deze uitgave van de Hobbydols. Iedereen veel Hobbydots plezier toegewenst!

Groetjes,
Margriet Schulenberg"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 90 - Betty de Groote-Greven - Creatief Kerstborduren

"Beste Hobbyvrienden, In deze tweede Kersthobbydols van mijn hand, vinden jullie 12 leuke geborduurde kaarten en patronen. Ik heb de patronen in diverse kaartformaten gemaakt, zodat er voor iedereen wel iets tussen zal zitten. Ook na de Kerstdagen kunnen jullie de meeste patroontjes maken door andere kleurtjes te gebruiken. Dit is mijn achtste "Lichtvlinder" boekje, waarmee ik jullie weer heel veel creatieve uurtjes wil wensen. Met vriendelijke groet Betty de Groote - Greven"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 91 - Francis Sinke - Kleurrijk Hobbydotten

"Hallo allemaal, Wat een leuke opdracht was dit. Hobbydotskaarten maken met de allernieuwste Hobbydotskleuren. Gaandeweg heb ik ondervonden dat deze kleuren bij elke gelegenheid passen. Kaarten voor verjaardagen, speciaal voor mannen, beterschap, enz... alles kan! Voor deze Hobbydols heb ik weer vrolijke nieuwe patronen gemaakt en hoop ik dat jullie er door jullie eigen unieke creativiteit aan toe te voegen weer mooie kaarten kunnen maken. Veel plezier ermee, ik kijk alweer uit naar jullie creaties! Groetjes Francis"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 92 - Rie Kuipers - Platinum Stickers

"Hallo allemaal, Platinum Stickers zijn prachtige hoogglans stickers. Ze zijn steviger dan de traditionele stickers en daarom fijn om mee te werken. In dit boekje laat ik jullie zien dat je met stickers veel meer kunt doen dan ze in een hoekje plakken. Hopelijk geeft dit jullie veel inspiratie om je kaarten snel en eenvoudig een schitterende uitstraling te geven. Schitterende stickergroetjes, Rie Kuipers."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 94 - Francis Sinke - Vrolijk Hobbydotten

Deze vrolijke Hobbydols staat helemaal in het teken van de nieuwste sticker Hobbydots 014. Deze sticker is een geweldig leuke aanvulling op de al in omloop zijnde Hobbydots. geniet van de mogelijkheden van deze sticker en de creativiteit van Francis.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 96 - Margriet Schulenberg - Eindeloos Hobbydotten

"Hier is dan mijn 2e Hobbydols. De patronen zijn gemaakt met de bestaande en de nieuwste Hobbydots en mooie nieuwe 3D plaatjes. De nieuwste Hobbydots kun je weer eindeloos combineren met de overige series. Bij een aantal kaarten heb ik de prachtig glimmende Platinum stickers gebruikt, die mooi te combineren zijn met de Hobbydots. Het was weer een leuke uitdaging om de patronen te maken en ik heb ze met heel veel plezier gemaakt. Ik wens jullie veel plezier met het maken van deze kaarten. Groetjes Margriet Schulenberg"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 98 - Rie Kuipers - Hobbydots easelcards

"Inmiddel zijn de Hobbydots populair bij een groot aantal kaartenmaaksters en zijn er in deze Hobbydols serie al heel wat boekjes met prachtige patronen verschenen.

Ja, wat moet je dan voor nieuws toevoegen aan die prachtige reeks. Aangezien ik graag easelcards maak - omdat je ze zo mooi neer kunt zetten - heb ik besloten om dit thema in de kaarten te gebruiken.

De patronen zijn zo gemaakt dat ze ook prachtig zullen staan op de `gewone` kaart.

Hobbydotsgroetjes,
Rie Kuipers"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 99 - Martine Rippe - Borduren in detail

"Toen mij gevraagd werd of ik een nieuwe Hobbydols wilde maken, ben ik vol enthousiasme begonnen met het creëren van nieuwe borduurpatronen.

De prachtige 3D plaatjes van Yvonne Creations, Amy design en Erica van Leeuwen inspireerden mij daarbij.

Ook in deze Hobbydols blijft de natuur het uitgangspuntvan mijn creaties en kunnen de verschillende patronen gebruikt worden voor allerlei gelegenheden.

Ik hoop dat jullie er veel plezierige hobbyuurtjes aan zullen beleven en dat mijn patronen jullie zullen inspireren tot het maken van de meest mooie creaties.

Groetjes,
Martine Rippe"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen