Hobbydols 52 - Rie Kuipers - Verrassend Facetborduren

"In dit boekje vind je allerlei kaarten met een facetborduurwerkje gecombineerd met krullen, glaskralen, staafkralen, rijstkralen, strassteentjes, geponste rondjes en bloemetjes. Zelfs lintbloemetjes ontbreken niet. Het motief midden in het "facet" kun je onderling wisselen"

Prijs: € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 53 - Ineke Helsdingen - Kleurrijk Borduren

"Hier is dan mijn 2e borduurboekje. Ook deze keer heb ik met plezier de tekeningen ervoor gemaakt. Ook het inkleuren is een feest. Het is niet moeilijk, gewoon doen. Zo worden de werkstukjes compleet. Zet het in een lijstje en je hebt een cadeautje. Ineke Helsdingen"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 54 - Betty de Groote- Greven - Kleine vlinders

"Met trots presenteer ik mijn derde boekje: ‘Kleine vlinders’. Een boekje met veel kleine vlinders, zowel letterlijk als figuurlijk. Samen met hier en daar een kort gedichtje geeft het een blik op de kleine dingen in het leven die ons vreugde brengen. Met dit boekje hoop ik dan ook weer veel mensen gelukkig te maken, want deze ‘kleine vlinders’ krijgen vast een warm plekje in jullie hart. Ik wens jullie heel veel creatieve uurtjes met dit boekje toe! Betty de Groote-Greven"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 55 - Chrissie Bosmans - Fleurige Zomerkaarten

"Hallo allemaal Hier is alweer mijn 9e boekje in de Hobbydols-reeks. In dit boekje zul je vooral vrolijke en b(l)oeiende kaarten vinden. De borduurpatronen in dit boekje zullen vast en zeker weer zorgen voor een enorme bron van inspiratie. Hiermee kun je de komende zomer heerlijk creatief en ontspannen aan de slag gaan. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en wens iedereen veel borduurplezier met dit boekje. Groetjes, Chrissie"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 56 - Sjaak van Went - Borduren als vanouds

"Hallo allemaal Weer een boekje klaar, en hoe kan het anders? Een borduurboekje. De vraag naar borduurpatronen lijkt maar niet op te houden. Ook dit is weer een combinatie boekje (borduren en 3D). De meeste patronen kunnen ook gebruikt worden voor andere kaartformaten. In dit boekje zijn recentelijk uitgebrachte knipvellen gebruikt, maar een andere combinatie is natuurlijk ook zo gemaakt! Ik zou zeggen, leef je helemaal uit. Ik wens iedereen veel plezier met dit boekje dat met veel genoegen is gemaakt. Nu mogen jullie ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Sjaak"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 59 - Ineke Helsdingen - Kleurrijk Borduren 2

"Het was heel bijzonder voor mij om een Kerstboekje te ontwerpen terwijl de krokussen nog in volle bloei stonden. Ik heb het met plezier gedaan en hoop dat jullie er net zo veel plezier aan zullen beleven als dat ik heb gehad bij het maken van deze kaarten.
Vriendelijke groeten,
Ineke"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 60 - Betty de Groote - Greven- Kerstborduren met Betty

"Na 3 boekjes met diverse vlindertjes presenteer ik nu mijn vierde boekje. Op veler verzoek heb ik dit keer een Kerstboekje gemaakt met een winters tintje. Naast échte Kerstpatroontjes heb ik een aantal andere patroontjes gemaakt die eigenlijk overal voor te gebruiken zijn. Vervang de winterse plaatjes voor andere plaatjes en stem de kleuren erop af, zo krijg je een geheel andere kaart. De kraaltjes kun je weglaten of vervangen voor bloempailletjes. Betty"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 61 - Martine Rippe - Natuurlijk Borduren

"Met veel plezier presenteer ik jullie mijn eerste hobbydols boekje. De laatste tijd ben ik druk bezig geweest met het ontwerpen van de patroontjes, die allemaal geïnspireerd zijn op de natuur en te gebruiken zijn voor allerlei gelegenheden. Bij de meeste kaarten zijn ook pailletten of kraaltjes gebruikt, die maken het geheel nog mooier! Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan het borduren zullen hebben, als ik heb gehad met het ontwerpen ervan. Ik ben benieuwd naar jullie mooie creaties. Groetjes Martine."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 62 - Sjaak van Went - Borduren als vanouds 2

"Na de patronen voor de “Hobbydots” toch maar weer eens een boekje met borduurpatronen. Borduurpatronen in combinatie met de 3D techniek, zoals ik ook in de eerdere Hobbydols heb gebruikt. Naar deze combinatie blijkt nog veel vraag te zijn! Gezien de opbouw van de patronen, is het ook eenvoudig om er kaarten mee te maken, die een ander formaat hebben dan de voorbeelden. Combineer naar hartelust de patronen met andere kleuren garen, karton, plaatjes. Geef jullie fantasie maar lekker de vrije loop! Ik zou zeggen, leef je helemaal uit en iedereen veel plezier toegewenst met dit boekje. Met vriendelijke groet, Sjaak."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 65 - Betty de Groote-Greven - Lenteborduren

"Hierbij presenteer ik mijn 5e boekje, waarin het thema lente in woord en beeld centraal staat. Naast enkele kaartjes staan er gedichtjes van eigen hand in, waardoor het geheel meer lentesfeer krijgt. De kaarten zijn gemaakt in diverse maten, zodat het restkarton van een grote vierkante kaart (vaak uit A4 karton) ook kan worden verwerkt. Ik heb de kaarten met heel veel plezier gemaakt en hoop weer vele wensen te hebben vervuld. Laat deze "Lichtvlinder" Hobbydol een leuk begin zijn van de lente en veel borduurplezier geven voor de komende zomer, wie weet vliegen er de volgende keer wat meer vlindertjes voorbij...Lichtvlinder Betty de Groote-Greven"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 66 - Rie Kuipers - Dollen met Hobbydots

"Beste Hobbyvrienden,
Dat hobbydots niet meer uit de hobbywereld zijn te denken hoef ik niemand meer te vertellen, maar dat de bron van mogelijkheden nog lang niet is uitgeput dat kan ik jullie wel laten zien. De Hobbydots serie is inmiddels aardig uitgebereid en de mogelijkheden zijn oneindig omdat de vellen goed onderling te combineren zijn.
In dit Hobbydolsboekje wil ik laten zien dat er met Hobbydots ook in 3D gewerkt kan worden.
De Hobbydols knipvellenposter bij deze uitgave maakt het zoeken naar de juiste plaatjes weer een stuk gemakkelijker.
Heel veel knutselplezier, Rie Kuipers"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 67 - Sjaak van Went - Borduren als vanouds 3

"Hallo allemaal, Dit is een hobbydols van mij vol met borduurpatronen die jullie inmiddels al een beetje qua stijl van mij gewend zijn. Uteraard zijn alle creaties weer gecombineerd met de 3d techniek. Al deze 3D plaatjes zijn natuurlijk weer terug te vinden op de Hobbydols knipvellenposter. Door de opbouw van de patronen is het ook heel goed mogelijk om er een geheel eigen invulling aan te geven of om er creaties mee te maken waarbij een deel van het patroon gebruikt is. Combineer eindeloos de patronen met plaatjes, kleuren, etc. Veel plezier met de ze Hobbydols! Met vriendelijke groet Sjaak"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 68 - Chrissie Bosmans - Chrissie meets Forever Friends

"Hobbydols 68 is een borduurboekje geïnspireerd op Forever Friends. een boekje vol gezellige berenkaarten. Voor elke gelegenheid zit er wel een kaartje tussen. Naast het borduren is ook gespeeld met kleuren en stansvellen zodat het niet allemaal zwart/wit is. ik heb dit boekje met veel plezier samengesteld. Een woordje van dank aan iedereen die geholpen heeft om dit boekje te kunnen maken. Het is fijn dat er zoveel mensen zijn die voor je klaar staan. Chrissie"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 69 - Rie Kuipers - Cosy Christmas Stitching & 3D

"Dat borduren een van de meest geliefde technieken is naast het 3D knippen is zeker. Samen met de unieke plaatjes op de Forever Friends /Cosy Knipvellenposter worden de kerstkaarten gegarandeerd een succes. In combinatie met het Hobbydolsboekje Cosy Christmas Hobbydots en Pyramids kunt u de hele knipvellenposter `leegknippen`. Veel knutselplezier, Rie Kuipers"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 70 - Rie Kuipers - Cosy Christmas & Pyramids

"Hobbydots & Pyramids zijn een fantastische combinatie. Samen met de unieke plaatjes op de Forever Friends / Cosy Christmas knipvellenposter worden de kerstkaarten een gegarandeerd succes. In combinatie met het Hobbydolsboekje Cosy Christmas Stitching & 3D kunt u de hele poster ´leegknippen`. Rie Kuipers"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 71 - Jenine Siemerink - A Christmas Tale

"De tijd van het kerstkaarten maken is weer volop aan de gang, hoewel de meesten van ons het hele jaar door kerstkaarten maken. Daarom een Hobbydolsboekje vol met kerstpatroontjes (door delen weg te laten kunnen ze ook voor gewone kaarten gebruikt worden). Het boekje staat helemaal in het teken van de schattige Forever Friends beertjes en zij zorgen vast voor een `bere-gezellige` kerst. Ik wens jullie heel veel plezier met het maken van de kerstkaarten. Ik heb weer met veel plezier alle patronen en kaarten gemaakt. Groetjes Jenine"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 72 - Betty de Groote - Especially for You

"Mijn zesde boekje heeft wel een heel bijzonder thema: het Me To You beertje Tatty Teddy!
Op verrassende wijze heb ik met veel plezier bij elk plaatje een bijpassend patroontje ontworpen, waarvan vele op diverse kaarten en doosjes zijn te gebruiken. Ik wens jullie heel veel kijk-, lees- en borduurplezier met dit schattige Me To You boekje en voor wie niet van de beertjes houdt zijn de vele bruikbare patroontjes vast erg welkom!

Mijn speciale dank gaat uit naar de "vlinders"Ria en Janny; hopende dat dit boekje ook voor hun een klein "feestje" mag zijn!

Met vriendelijke groet,

Betty de Groote - Greven"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 73 - Sjaak van Went - Borduren als vanouds 4

"Hier is mijn 10de Hobbydolsboekje alweer. Een hopelijk herkenbare opvolger van de eerder door mij gemaakte borduurboekjes. Ook in deze uitgave is weer volop gebruik gemaakt van mooie en kleurrijke knipvellen.

Het was voor mij een waar genoegen om bij deze knipvellen een aantal borduurpatronen te tekenen. Ik hoop, dat deze ook in jullie ogen goed bij de gebruikte plaatjes passen!!! Ik wens jullie met deze uitgave weer veel borduurplezier. Met vriendelijke groet, Sjaak van Went"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 74 - Francis Sinke - Groeten uit Holland

"Met trots presenteer ik jullie mijn eerste Hobbydolsboekje dat vol staat met patronen om kaarten met de Hobbydots te maken.
De mooiste kaarten rollen vanzelf uit je vingers door simpel de Hobbydots te plakken volgens de patronen.
Met dit boekje waarin je 12 patronen kunt vinden kun je kaarten maken voor allerlei gelegenheden.
Door zelf de kleuren te veranderen zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Ik wens jullie veel plezier met het maken van de kaarten!

Met vriendelijke groet,
Francis Sinke"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 75 - Christien van den Akker - Borduren op zijn Hollands

"Wat een verrassing was het dat ik mijn eerste boekje mocht maken.
Ik heb me helemaal uit kunnenleven bij het maken van de borduurpatronen het borduren en het knippen en plakken van de plaatjes.
Ik hoop dat iedereen net zoveel plezier beleefd aan het maken van deze kaarten als ik heb gehad.

Ik wil mijn vriendin Sietie heel hartelijk bedanken voor haar hulp bij het borduren van de kaarten, want zonder haar hulp was het niet gelukt in deze korte tijd.

Met vriendelijke groet,
Christien van den Akker"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen