Hobbydols 27 - Betsy Lurvink - Fairy Fantasy

"De titel ‘Fairy Fantasy’ zegt het al. Fantasierijke kaarten met Fairy knipvellen. In combinatie met de multimallen ‘Prieel’, ‘Rozenboog’ en ‘Fantasie’, maak je de meest fantasievolle kaarten in lente en zomersfeer. Met behulp van de mallen kun je embossen, prikken, snijden en borduren. Leef je maar uit, en maak de mooiste fairykaarten voor heel veel gelegenheden. Betsy"

Prijs: € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 29 - Ellis Hendriks - Cijfers voor alle Leeftijden

"In dit hobbydol boekje heb ik twee technieken gecombineerd: borduren en figuurkaarten. Voor volwassenen heb ik de figuurkaarten, de cijfers 0 t/m 9, versierd met eenvoudige borduurwerkjes. Voor kinderen heb ik leuke figuurtjes bedacht, die op de cijfers geplakt kunnen worden. Doordat alle cijferpatronen aan elkaar gelegd kunnen worden en elk cijfer zijn eigen borduurpatroontje of figuurtje heeft, is het mogelijk om alle leeftijden te maken. Bij de cijfers voor volwassenen heb ik het bij het borduurseltje en wat geponste figuurtjes gelaten, maar je kunt de kaart natuurlijk ook nog verder afwerken met b.v. een 3D plaatje. Ik wens jullie heel veel knutselplezier! Ellis Hendriks."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols nr 31 - Ria Honcoop - Borduren met Kralen

"Kaarten borduren met kralen is nog steeds erg populair. Al jarenlang maak ik kaarten en ik voel me dan ook vereerd dat ik dit kralenboekje heb mogen maken. De ontwerpen voor de kaarten heb ik met veel plezier gemaakt en ik ben er best een beetje trots op. Ik hoop dat u bij het maken van de kaarten er net zoveel van zult genieten als ik gedaan heb bij het uitwerken ervan. Heel veel knutselplezier! Hobbygroetjes, Ria Honcoop"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 32 - Jannie van der Zwan - Stempelen met Jannie

"Stampies heten deze leuke nieuwe Clear Stamps. Clear Stamps zijn heel gemakkelijk in gebruik, omdat je er doorheen kunt kijken. En deze stempelafdrukjes zijn ook erg goed te combineren bij het maken van scrapkaarten. De motiefjes hebben hiervoor het juiste formaat en ze zijn erg grappig. Ik hoop dat jullie de Stampies net zo leuk gaan vinden als ik, dan weet ik zeker dat jullie heel veel leuke knutseluurtjes zullen hebben. Met vriendelijk groet, Jannie van der Zwan."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 33 - Betsy Lurvink - Kerstkaarten Herfst & Winter

"In dit boekje tref je naast kerstkaarten ook herfst- en winterkaarten aan. Zo kunnen er het hele najaar leuke kaarten uit worden gemaakt. Met de vierkante mallen waarop allerlei randen en hoekjes staan, kun je embossen, prikken en borduren. Maar je kunt er ook randen mee maken op ronde kaarten, die op een standaardje gezet kunnen worden. Met deze mallen en de smaakvolle en kleurrijke tekeningen van Angelique, heb je alle ingrediënten voor sfeervolle herfst en kerstkaarten.

Betsy"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 34 - Sjaak van Went - Flora en Fauna 2

"In navolging van mijn vorige hobbydols boekje is er nu een 2de Flora & Fauna boekje met allemaal nieuwe borduurpatroontjes afgewerkt met plaatjes van vogels, bloemen en wilde dieren. Je kunt de patroontjes ook gemakkelijk op andere kaartformaten gebruiken. Hopelijk gaan jullie weer een heleboel creatieve uurtjes tegemoet. En ik hoop, dat ik veel van jullie creaties voorbij zie komen. Met vriendelijke groet, Sjaak"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 35 - Ann Lütolf - Christmas Cards with Ann`s Paper Art

"Create your own beautiful cards with this collection of 8 Christmas stitching images including Bells, Christmas Trees, Stars and Ornaments. This book also includes a bonus page with beautiful 3D images to help get you started immediately. Simple stitching instructions, with illustrations and colourful card samples that are sufficient to enable you make your own lovely creations. Regards, Ann"

Boekje is engels talig

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 36 - Maruscha Gaasenbeek - Triorekaarten met Maruscha

"Papier is fantastisch materiaal om kaarten, cadeaukaartjes en ATC’s mee te maken. Bij Triore doe je dat door een opening in de kaart te vullen met driehoekjes van papier. Door stroken papier op simpele manier tweemaal te vouwen ontstaan deze driehoekjes. Welk papier? Elk papier! Enveloppen, cadeaupapier, origamipapier, papier uit tijdschriften en reclamefolders. Zelfs van theezakjes zijn prima stroken te maken om driehoekjes van te vouwen. De 16 patronen in dit boekje kun je voor eigen gebruik vergroten of verkleinen. Mooi karton vormt de omlijsting van de vorm en de kaartachtergrond. Geniet van de verschillende kleuren van de werkstukken in dit boekje en bedenk zelf nieuwe combinaties voor grote en kleine kaarten. De kleurencirkel op bladzijde 11 kan je een handje helpen, maar het belangrijkste is je eigen gevoel te volgen. Terwijl je bezig bent, ontstaan de mooiste effecten. Ontdek de mogelijkheden! Veel plezier met TRIORE! Maruscha"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 37 - Sjaak van Went - Sfeervolle Borduurkaarten

"Hallo allemaal, Dit boekje is gemaakt met de svwmallen, beter bekend onder de naam “Sjaak mallen“. Inmiddels heb ik heel veel creaties, die met deze mallen zijn gemaakt, kunnen bewonderen en verbaas ik me nog steeds over zoveel creativiteit. Ik wens iedereen dan ook veel plezier met dit boekje! Sjaak"

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 38 - Chrissie Bosmans - Trendy Borduren met Chrissie

"Hier is dan mijn zesde boekje in de Hobbydols reeks. In dit boekje speel ik in op de trend van dit moment; namelijk “Borduren en Kralen”. Ik heb een combinatie gemaakt van borduurpatronen, met hier en daar een detail met kralen. Hierdoor is een speels effect ontstaan, men kan de patronen met of zonder kralen borduren. Ik ben erg blij met het eindresultaat en wens iedereen veel gezellige borduuruurtjes met dit boekje. Met vriendelijke groet, Chrissie"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 39 - Nellie Snellen - Ponsen met Nellie

"Dit is mijn eerste Hobbydols-boekje en het gaat over de Ribbon ponsen. Kennen jullie ze al? En hoe vind je ze? Ikzelf ben er erg gelukkig mee. Ik kan ze namelijk heel goed gebruiken voor mijn kaarten, maar ook voor mijn fotoalbums. Je kunt er natuurlijk je eigen persoonlijke teksten op schrijven of er stickers op plakken, en/of achtergrond embossingmallen gebruiken. Groetjes en veel plezier met dit nieuwe boekje! Nellie Snellen"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 40 - Jannie van der Zwan - Stempelen met Jannie 2

"Het eerste Stampie boekje was een groot succes, daarom ben ik gevraagd om een tweede Stampie boekje te maken met de nieuwe Stampie stempels die begin januari zijn uitgekomen. Persoonlijk vind ik de nieuwe stempels nog leuker, dan die uit de eerste serie. Jullie zullen dat ook snel merken, als je met de stempels aan de slag gaat. De vaderserie is erg geslaagd, de motieven zullen bij velen welkom zijn denk ik omdat er over het algemeen maar weinig mannenstempels te vinden zijn. Ik heb de Stampie kaarten voor dit boekje met heel veel plezier gemaakt. Met vriendelijke groet, Jannie van der Zwan."

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 41 - Betty de Groote-Greven - Vrolijke vlinders, geborduurd

“Verrassend, betoverend en geheel onverwachtzijn hier mijn vlinders in vollepracht. Sprankelend, veelzijdig en volpassie, open je een boekje vol (Licht)vlinder fantasie.”Met veel plezier heb ik aan mijn allereersteboekje gewerkt. Een boekje metveelal vlinders, maar ook enkele anderepatroontjes, om het geheel toch iets afwisselendte houden. Vlinders en bloemen,ze horen bij elkaar en het is mijnpassie. En omdat ik weet dat er meerderezijn die hier ook van houden vond ikhet een leuke uitdaging om dit als themavoor mijn eerste boekje te gebruiken.Alle patroontjes zijn op vierkante kaartengemaakt, maar je kunt de vlindersook heel mooi afzonderlijk borduren opandere formaten. Ik hoop dat jullie netzoveel plezier aan mijn vlindertjes belevenals ik en ik ben zeer benieuwd naarde verrassende resultaten!*Lichtvlinder* Betty de Groote - Greven"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 42 - Scrap Cards - Yvon Koelman

"De nieuwe rage van dit moment is scrapkaarten met stempels. Ik zie ze steeds vaker en het ziet er erg leuk uit. Maar je kunt ook scrapkaarten maken zonder stempels. In paats van stempels heb ik gebruik gemaakt van Starform stickers. Het resultaat kunnen jullie in dit boekje zien. Ik vond het echt een uitdaging om dit boekje te maken en ik hoop dat het voor jullie een uitdaging is om de kaarten te maken!! Heel veel succes gewenst. Yvon"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 43 - Ellis Hendriks - Doosjes maken met Ellis

"In dit boekje geen figuurkaarten of borduursels, zoals in mijn vorige boekjes, maar doosjes! Niet moeilijk om te maken, leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen! Vooral als je ze vult met iets leuks of lekkers, waarvan je weet dat de ontvanger het op prijs zal stellen. De doosjes worden beplakt met scrappapier en je kunt ze versieren met alles wat je maar mooi vindt: kantjes, lintjes, bloemetjes, oude, zogenaamde “vintage” foto’s en wat je verder nog maar kunt bedenken. Kijk op Het Hobbypunt maar eens goed om je heen en je vindt van alles, dat je op een doosje kunt plakken! Ik ben benieuwd naar jullie creaties! Groetjes, Ellis Hendriks."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 44 - Jenine Siemerink - Stijlvolle Bloemenkaarten

"Hier is dan alweer mijn 2de borduurboekje. Ik heb weer met enorm veel plezier alle patronen getekend en geborduurd. Voor dit boekje heb ik gekozen voor allerlei vrolijke bloemenplaatjes, omdat die voor bijna elke gelegenheid wel te gebruiken zijn. Uiteraard kun je ook weer hele andere plaatjes gebruiken bij de patronen. Er zitten dit keer patronen tussen die redelijk snel te borduren zijn, maar ook een paar waar wel heel wat uurtjes borduurwerk in gaan zitten! Ik wens jullie heel veel borduur- en knutselplezier met dit nieuwe boekje. Groetjes, Jenine"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 45 - Jannie van der Zwan - Scrappen en Stempelen

"Hallo allemaal, Wat vliegt de tijd! Ik heb zojuist al mijn derde stempelboekje afgemaakt! Zoals je van mij gewend bent natuurlijk weer met Stampies stempels, dit keer met de nieuwe Kerststampies. Ik heb er vrolijke Kerstkaarten mee gemaakt en ook een paar leuke Kerstdoosjes voor diegene die met Kerstmis graag kleine verrassingen willen geven. Ik heb zelf heel veel plezier gehad aan het maken van de kaarten ik hoop dat jullie dit ook zullen hebben als je de kaarten uit dit boekje gaat maken, Groetjes, Jannie."

Nu voor maar € 1,00

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 50 - Chrissie Bosmans- Chrissie

"Hier ligt het dan voor jullie de 50e editie van Hobbydols. Na het eerste boekje in 2006 zijn er heel wat mooie exemplaren de revu gepasseerd met daarin allerlei technieken en de ziel van de makers erin. Ik was erg vereerd dat ik de 50e Hobbydols mocht maken en heb er met heel veel plezier aan gewerkt. Ik hoop dat het een mooi plaatsje krijgt in jullie hobbykast en dat jullie er veel mooie kaartjes mee zullen maken. Met vriendelijke groet, Chrissie"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen