Hobbydols 126 - Chrissie - Piekfijn borduren

"Kerstkaarten maken is altijd leuk om te doen, maar je moet er wel op tijd aan beginnen. Met sierlijk geborduurde krullen en boogjes heb ik weer geprobeerd allerlei leuke patronen te maken, de Kerst volop eer aan doen. Samen met de prachtige producten van Precious Marieke blijft het genieten van het resultaat, want deze match levert steeds opnieuw de mooiste combinaties op.
Zo kunnen we al vroeg dromen van de Kerst die nog moet komen!

Heel veel succes!

groetjes Chrissie"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 127 - Rie Kuipers - Passie voor Hobbydots

"Dat ik als fan van de Hobbydots een grote passie heb voor deze kleine figuurtjes hoef ik natuurlijk niemand meer uit te leggen. Ik sta er letterlijk en figuurlijk mee op en ga er mee naar bed. In deze Hobbydols is op alle patronen Hobbydots 017 gebruikt, de nieuwste sticker die de Hobbydotsfamilie rijk is. Hierop vind je motiefjes waarmee je de mooiste bloemen kunt maken, prachtige schulpjes en fantastische krullen - een echte aanrader - kijk maar eens naar de patronen. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over het resultaat als ik.

Hobbydotsgroetjes van Rie Kuipers"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 128 - Yvon Koelman - Originele Kerstkaarten

"Dit is alweer mijn vierde Hobbydols met Hobbydots en staat in het teken van de Kerst. Nog steeds ben ik verbaasd wat er allemaal mogelijk is met Hobbydots. Na mijn introductie van Hobbydots op perkamentpapier en transparante sheets, zocht ik weer naar een nieuwe uitdaging. In dit boekje vind je kaarten met de bekende technieken, maar ook enkele nieuwe! Het geeft een mooi effect als je de Hobbydots figuren inkleurt met bijvoorbeeld Copic Markers, Aqua Markers, kleurpotloden of verf! Met veel plezier heb ik aan deze kerstuitgave gewerkt en wens jullie heel veel plezier en succes! Groetjes Yvon Koelman"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 129 - Christien van den Akker - Geborduurde Kerstwensen

"Hallo allemaal,
Dit keer mocht ik voor jullie een kerstboekje maken. Ik heb geprobeerd er een gevarieerd geheel van te maken met moeilijke en minder moeilijke patronen. Ook de kleuren zijn heel verschillend. De kaarten zijn afgewerkt met tekst- en sterrenstickers. Ik hoop dat jullie veel plezier zullen beleven aan het maken van deze kerstkaarten. Lieve borduurgroetjes, Christien"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 131 - Rie Kuipers - Rie op haar kerstbest (Borduren)

"Hallo allemaal,

Ditmaal een borduur Hobbydols met allerlei leuke kerstfiguurkaarten. Even heel wat anders dan de kaders, randen en hoeken, die meestal worden geborduurd. Dat was voor mij weer een leuke uitdaging.

Bijzonder in deze Hobbydols is dat alle kaarten zijn geborduurd met het garensetje Stitch and Do - Christmas (STDOBG10001), zo is zoeken overbodig omdat alle kleuren op 1 garenkaart verzameld zijn, maar eigen garen kan natuurlijk ook worden gebruikt.

Dat in combinatie met de o zo populaire Hobbydols knipvellenposter maken het borduren van deze kaarten wel extra aantrekkelijk.

Heel veel borduurplezier,
Rie Kuipers"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 132 - Annie Hendricks - Verrassende Kerstcreaties (Borduren)

Verrassende kerstcreaties kun je met een gerust hart aan Annie Hendriks overlaten.
Een uitdaging voor iedereen die van net iets meer dan borduren alleen houdt.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 134 - Betty de Groote-Greven - Verfijnde Kerstkaarten

"Laat het maar aan Betty over als het om het ontwerpen van mooie kerstkaarten gaat. Met een krulletje hier, bloempailletten daar en een uitmuntende kleurkeuze worden kerstkaarten kleine geschenkjes."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 135 - Margriet Schulenberg - Kerstgroeten

"Margriet is er helemaal klaar voor om al haar mooie kerstgroetjes te versturen, de patroontjes deelt ze graag met alle Hobbydots fans dat is dus weer flink genieten nu en rond de kerstdagen."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 136 - Sjaak van Went - Sjaaks uitstekende steken

Dat Sjaak uitstekend de verhoudingen van karton, garen en plaatjes weet te combineren is bekent bij zijn grote schare fans. Deze Hobbydols staat in het teken van de winter, dus dat wordt heerlijk borduren bij de open haard.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 137 - Rie Kuipers - Creatief tot in de puntjes (Hobbydots)

Rie laat zien hoe je met kleine patroontjes een groots resultaat kunt bereiken en dat ook schrappen, borduren en werken met Shiny Details en Platinum stickers tot de combinatiemogelijkheden van Hobbydotten behoort.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 138 - Chrissie - Chrissie`s Passie

Chrissie vindt het heerlijk dat ze haar passie kan delen met velen. Heerlijk toch dat je eerst zelf mag genieten van het maken en van het resultaat, maar dat je ook diegene die de kaart ontvangt gelukkig weet te maken en het gevoel geeft dat je tijd en aandacht aan hem of haar hebt besteed.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 139 - Ria Sneller - Tijdloos Hobbydotten

Hobbydots Fan van het eerste uur, dat is Ria zeker. Haar patronen zijn geschikt voor iedere gelegenheid en daardoor tijdloos.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 140 - Christien van den Akker - Ontspannen Borduren

Er zijn maar weinig dingen zo heerlijk ontspannend als borduren. Lekker zittend op je favoriete plekje en wetend dat jouw kaartje straks weer iemand een liefdevolle groet brengt. Met de prachtige patronen van Christien gaat dat zeker lukken.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 141 - Martine Rippe - Vrolijk verder Hobbydotten

Een Hobbydols die vooral in het teken staat van de liefde met onder andere een trouwkaart, een valentijnskaart en enkele voorjaarskaarten met een liefdevolle groet.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 142 - Annie Hendricks - Borduren met een boodschap

Elke gelegenheid kan door het sturen van een kaartje met een persoonlijke boodschap net dat beetje extra doen dat nodig is, feliciteren, opvrolijken of steunen. Met de kaarten uit deze Hobbydols gaat dat zeker lukken.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 143 - Yvon Koelman - Hobbydots voor elk moment

Door bij het Hobbydotten gebruik te maken van perkament papier en transparante sheets geeft Yvon steeds opnieuw een prachtige accent aan deze populaire stickertechniek.
In deze Hobbydols vind je weer prachtige unieke patronen zoals alleen zij ze kan ontwerpen.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 144 - Monique Engelen en Eveline Eijkelhardt - Borduurkriebels

"Hallo allemaal,

Kennen jullie dat gevoel?

In de lente slaan bij ons de "borduurkriebels" weer extra toe!

Lekker weer en vrolijke plaatjes die motiveren om er weer iets leuks van te maken. Buiten zitten met een mooie borduurkaart. Zo krijgen wij de lente/zomeravonden wel om. Super dus dat wij onze eerste Hobbydols mochten maken.

Wij wensen jullie heel veel borduurplezier met deze patroontjes.

Zonnige groetjes van Monique en Eveline"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 145 - Margriet Schulenberg - Gevoel voor Hobbydots

"Hallo allemaal,

In dit Hobbydolsboekje heb ik een aantal snij- en embossing Dies gebruikt. Hiermee wil ik laten zien dat je Dies heel goed kunt combineren met de Hobbydots patronen.

De meeste Hobbydots patronen zijn afzonderlijk van de Dies ontworpen zodat je ze ook nog eens apart kunt gebruiken.

Verder kun je met deze uitgave je fantasie laten gaan door bijvoorvoorbeeld een hoekpatroon op 2 hoeken te gebruiken of de gebruikte vierkante patroontjes anders in te delen.

Ik ben beniewd naar de creaties die jullie er mee maken.

Heel veel Hobbydots plezier bij het maken van de kaarten.

Groetjes,
Margriet Schulenberg"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 146 - Sjaak van Went - Inspiratie en Klasse

"Sjaaks onuitputtelijke inspiratie is voor iedereen die van borduren houd een reden om de naald en draad weer ter hand te nemen en flink aan de slag om te gaan om de prachtigste kaartjes te maken! Het zijn geen moeilijke patronen, maar wel veel borduurwerk, tja het is en blijft een borduurboekje natuurlijk."

"Hallo allemaal,

Hoera weer een nieuwe hobbydols van mijn hand. Zoals gebruikelijk mogen jullie met deze uitgave aan de slag om er weer de nodige prachtige kaartjes mee te maken!

Voor mij is het altijd weer smullen als ik zie wat voor moois er uit jullie handen komt.

Het zijn geen moeilijke patronen, maar wel veel borduurwerk, tja het is en blijft een borduurboekje natuurlijk.

Maar wat zouden mijn patronen zijn zonder de prachtige plaatjes van de diverse tekenaars, waarvoor natuurlijk mijn hartelijke dank.

Ik wens iedereen weer veel borduurplezier met deze uitgave.

Met vriendelijk groet,
Sjaak"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 147 - Ria Sneller - Stoere Hobbydotskaarten

"Beste Hobby vrienden,

Het is een hele uitdaging om een Hobbydols te maken vol met mannenkaarten, maar ik heb het met veel plezier gedaan.

Aan dit soort kaarten is altijd behoefte en dat maakt het extra leuk. Werken met Hobbydots blijft voor mij een heerlijk ontspannende technieke waarbij ik altijd de tijd en alles om me heen vergeet.

Heel veel creatieve groetjes van Ria Sneller"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen