Hobbydols 104 - Francis Sinke - Blij met Hobbydots

"Of u nu liever met plaatjes van Helga Mârtaré , precious Marieke of Yvonne Creations werkt. Met veel plezier heb ik ze allemaal weten te verbinden met Hobbydots. Of u nou een mannenkaart wilt maken, iemand wilt feliciteren met een geboorte, een persoon die je liefhebt beterschap wilt wensen of gewoonweg iemand die een opkikkertje verdiend. Alles is terug te vinden in deze Hobbydols. De nieuwste stickerserie Hobbydots 15 laat zien dat deze niet alleen voor kerstkaarten gebruikt hoeft te worden, maar ook uitermate geschikt is voor andere gelegenheden. Alle gebruikte afbeeldingen kunt u teruginden op de bijbehorende knipellenposter. Ik wens u veel plezier met het maken van deze kaarten. Groetjes Francis"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 105 - Rie Kuipers - Kerstbordot maar mee

"Beste Hobbyvrienden,

Het succes van bordottenis ongekend groot gebleken, vandaar dat er behoefte was aan nieuwe patronen.
Heerlijk om te weten dat de ontwerpen die je maakt, door een groot publiek gewaardeerd worden, dus heb ik me - met het mooie weer - vol overgave op een nieuwe serie patronen gestort. Het resultaat vind je in deze Hobbydols.

Laat deze Hobbydols een bron van inspiratie zijn voor iedereen die zowel van borduren als van Hobbydotten houdt.

Ik wens jullie veel bordotplezier!

Rie Kuipers"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 107 - Yvon Koelman - Hobbydots net even anders

"Jullie hebben al een tijdje kennis kunnen maken met de patronen van Yvon Koelman. Zij gaat net een stap verder door de patronen die ze ontwerpt uit te knippen en verhoogd terug te plaatsen op de kaart, waardoor je een leuk effect krijgt. Het is net weer iets anders dan jullie gewend zijn, maar des te leuker! Met haar speelsheid gaat zelfs een niet Hobbydotter, Hobbydotten! Afgewerkt met de nieuwe plaatjes van Precious Marieke, Helga Mârtaré, Amy Design en Yvonne Creations maak je de mooiste glimmende kerstcreaties.

"De uitdaging oor het maken va Hobbydotskaarten ligt voor mij in het ontwerpen van kaders, het uitknippen ervan en het in 3D uitwerken van een kaart. De mogelijkheden zijn legio bij het gebruik van meerdere stickervellen in al die prachtige Hobbydotskleuren. Ik ben met het samenstellen met deze Kerstkaarten dan ook enthousiast aan de slag gegaan. Hopelijk genieten jullie net zoveel als ik van het maken van deze kaarten die net even anders zijn. Ik wens jullie veel succes en plezier!! Met vriendelijke groet, Yvon"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 109 - Francis Sinke - Bordot in de mix

"Lieve mensen,

In mijn nieuwste Hobbydols vind je de twee meest favoriete technieken met elkaar verbonden.Vandaar de naam Bor(duren)-(hobby)dotten. Ze kunnen prima zonder elkaar, maar als ze gecombineerd worden ontstaan er de mooiste vormen.

Mijn advies voor het beste resultaat is om eerst het borduurwerk te maken en daarna de Hobbydots erbij te plakken. Je kunt de kaart weer een hele nieuwe uitstraling geven door simpel de kleuren te veranderen.

Met heel veel plezier heb ik deze leuke nieuwe patronen gemaakt en ik hoop van harte dat iedereen er weer veel plezier en ontspanning aan zal beleven.

Met vriendelijke groet,
Francis Sinke"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 112 - Christien van den Akker - Kerst met naald en draad

"Lieve mensen,

Dit is alweer de vijfde Hobbydols van mijn hand. Ik heb geprobeerd voor elk wat wils te maken, dus simpele patronen die meer werk kosten. Ik hoop dat jullie weer veel plezier zullen hebben met het maken van deze kaarten. En na 5 boekjes te hebben gemaakt, vind ik het belangrijk om mijn man te bedanken voor zijn eindeloze geduld als ik een boekje aan het maken ben. Groetjes Christien"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 113 - Eveline - Gingerbread Village van Fimoklei

"Ieder jaar in november is het weer een hele happening, het maken van een Gingerbread Village, Lebkuchendorf of Pepperkakebyen. Of het nou Amerika, Canada, Noorwegen of Duitsland is. Allerlei huisjes worden gemaakt van kruidkoek, versierd met snoepjes en koekjes, de ene nog mooier dan de andere. Zo'n dorpje gaan wij ook maken, maar dan van Fimoklei. Dit dorpje bestaat uit holle huisjes met lichtjes erin. Het voordeel van dit materiaal is dat het altijd goed blijft, ieder jaar met Kerst weer kun je het neerzetten. Veel plezier met het maken van je eigen Gingerbread Village. Eveline van Klootwijk-Barten"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 115 - Rie Kuipers - Gezellig Hobbydotten

"De kaarten in mijn nieuwste Hobbydols zijn allemaal gemaakt met Hobbydots 016 en soms in combinatie met een eerder nummer uit de Hobbydots familie. Er zijn met deze sticker weer talloze nieuwe mogelijkheden. Zo blijft Hobbydotten verrassend veelzijdig. Geniet van al het moois dat deze nieuwe Hobbydols je brengt.
Misschien nog een leuk cadeautje voor in de schoen of onder de boom. Bovendien heb je voor alle kaarten in dit boekje maar 10 stickervellen nodig, wat wil je nog meer. Deze mag je niet missen..

Groetjes Rie Kuipers"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 118 - Francis Sinke - Blij met Hobbydots

"Lieve allemaal, Zeer vereerd ben ik dat ik alweer mijn 8e Hobbydols voor jullie mocht maken. In deze uitgave zijn weer verschillende series Hobbydots stickers gebruikt die met hun prachtige kleuren passen bij de afbeeldingen en het Card Deco Linnen karton. De mooie plaatjes zijn van Yvonne Creations, Precious Marieke en Studio Mârtaré en waren een bron van inspiratie. Maar uiteraard kun je de patronen naar eigen inzicht ook gebruiken en bij andere plaatjes en gelegenheden.

Ik wens jullie veel ontspannende hobbyuurtjes toe met dit boekje en hoop veel van jullie creaties tegen te komen! Groetjes Francis"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 119 - Chrissie - Borduren met klasse

"Lieve mensen, Met veel plezier heb ik deze Hobbydols weer voor jullie vol geborduurd. Het blijft fijn te weten dat mijn patronen worden gewaardeerd. Met de leukste plaatjes die ik mocht gebruiken, is het weer een heerlijk gepuzzel geweest welk plaatje en patroon het beste bij elkaar pasten. Of dat is gelukt laat ik aan jullie over. Ik hoop dat jullie weer veel mooie kaarten gaan maken met deze patronen. Succes ermee! Groetjes Chrissie"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 120 - Rie Kuipers - Hobbydots in Vogelvlucht

"Lieve mensen, Hobbydots hebben een vlucht genomen vanuit Nederland en zijn inmiddels wereldwijd bekend. Ze vliegen letterlijk en figuurlijk rond. Wie had dat ruim 3 jaar geleden gedacht, ik niet, maar ik ben er wel trots op, dat ik zoveel mensen fijne knutseluurtjes weet te bezorgen. deze Hobbydols ziet de Hobbydots letterlijk en figuurlijk vliegen, want de speelse kaarten tonen op ieder patroon schattige vogeltjes voor allerlei gelegenheden en situaties. Een idee dat spontaan ontstond toen ik een open dag aan het voorbereiden was en daar door de vele enthousiaste reacties werd verrast.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn, want zo zie je maar: Hobbydots geeft je vleugels.

Hobbydotsgroetjes,

Rie Kuipers"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 121 - Sjaak van Went - Boeiend Borduurwerk

"Lieve mensen, Vol enthousiasme heb ik me weer op deze nieuwe Hobbydols gestort, wetende hoeveel mensen ik weer blij maak met mijn patronen. De prachtige plaatjes hebben me daarbij wel geholpen en door met de plaatjes en de kleuren te spelen, krijg je soms de mooiste kaarten. Ook een deel van een patroon gebruiken kan soms voor een verrassend mooi effect zorgen. ik wens jullie veel borduurplezier met deze boeiende Hobbydols.

Met vriendelijke groet,

Sjaak"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 122 - Yvon Koelman - Met Hobbydots meer mans

"Lieve Hobbymaatjes

Voor je ligt alweer het 3e boekje waarin ik met Hobbydots heb gewerkt. Dit keer uitsluitend kaarten voor mannen!

Het is opvallend dat er zo weinig mannenkaarten zijn, maar er is licht aan de horizon! Met de nieuwe mannenlijn van Yvonne Creations zijn de mooiste mannenkaarten te maken. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de prachtige knipvellen.

Het resultaat is dit boekje, waarin je voor elke man wel een kaart kunt vinden. Ik heb voor sommige kaarten weer perkamentpapier (vellum) gebruikt en voor andere kaarten transparant sheets (mica). Door mica te gebruiken, kun je ook naar hartenlust Hobbydots plakken op donkergekleurd karton.

Ik hoop jullie hiermee weer enthousiast te maken en wens jullie veel plezier bij het maken van deze kaarten.

Groetjes Yvon"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 123 - Christien van den Akker - Smaakvol borduren

"Dit is mijn tweede Hobbydols en dit keer is het thema kerstkaarten. Een heerlijk thema, want iedereen ontvangt graag een prachtige geborduurde kaart.

In dit boek hebben vele uurtjes gezeten om voor ieder wat wils te maken. Eenvoudige, maar ook wat moeilijkere patronen en in verschillende kleuren en maten zijn hierin terug te vinden.

Ik wens jullie met deze kaarten en patronen heel veel fijne borduuruurtjes toe.

Groetjes,
Christien van den Akker"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 124 - Betty de Groote-Greven - Zomerborduren

In Hobbydols 124 staan de zomer en vakantie centraal. Deze zomer-borduurpatronen van Betty de Groote-Greven garanderen een drukke zomer met veel creatieve uurtjes. Betty heeft gebruik gemaakt van bloempailletten en prachtige Dies en niet te vergeten de mooie plaatjes van Yvonne Creations, Amy Design en Precious Marieke. Borduur de leuke schelpjes op de fantastische vakantiekaart, of de prachtige bloemen op de “welkom thuis” en “beterschap” kaart. De hele zomer onder de pannen met deze editie van Hobbydols. Mis hem niet.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 125 - Martine Rippe - Vrolijke Hobbydots Creaties

In dit nummer staan prachtige Hobbydots creaties van Martine Rippe. Ook ditmaal straalt de vrolijkheid weer van de ontwerpen af. De plaatjes zijn van Precious Marieke en Yvonne Creations; bloemen, vogeltjes en uiltjes, allemaal tot een mooi geheel gemaakt met bloemrijke Hobbydots patronen. Maak de fantastische “welkom thuis” kaart voor iemand die een tijd van huis is geweest of de veelzijdige “veel liefs” kaart die voor meerdere gelegenheden gebruikt kan worden. En natuurlijk hebben we ook de perfecte kaart voor een pasgetrouwd stel. Martine heeft ons weer blij verrast met haar creaties en wij hopen dat jij er ook helemaal blij van wordt.

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen