Hobbydols 1 - Chrissie Bosman - Borduren met Chrissie

"Borduurliefhebsters, Hier is hij dan. Mijn eerste boekje, en ik ben er best wel trots op. Naast de gebruikelijke randjes, heb ik ook een aantal afbeeldingen gemaakt zodat het heel gevarieerd is. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan het boekje beleven als dat ik heb gehad om het samen te stellen. Ik wens iedereen veel borduurplezier! Chrissie"

Prijs: € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 2 - Ellis Hendriks - Geknipt voor u

"In dit boekje staan patronen en beschrijvingen voor het maken van zelfgesneden kaarten voor allerlei gelegenheden. Ik ben altijd bezig met het bedenken en maken van patronen voor bijzondere figuurkaarten. Met veel enthousiasme heb ik gewerkt aan het uitwerken van deze kaarten. Ik hoop dan ook, dat jullie er evenveel plezier aan beleven, met het maken ervan. Veel knutselplezier. Ellis"

Nu voor maar € 0,50 !

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 3 - Betsy Lurvink - Fairykaarten met Multimallen

"In het Hobbydols boekje nr. 3, "Fairykaarten met multimallen" heeft Betsy Lurvink een 24-tal kaarten uitgewerkt. Zij gebruikte hiervoor 3 nieuwe multimallen, die bestaan uit 3 grondvormen – ovaal, rechthoek en achthoek – en waarin veel hoekjes en randjes zijn opgenomen."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 4 - Yvon Koelman - Astrologie in Kaart deel 1

"In heel wat tijdschriften wordt wekelijks de horoscoop afgedruktwaarin alles staat wat je die week te wachten staat. Alsje het moet geloven leest bijna niemand het, maar men weeter meestal wel alles van. Elke verjaardag valt in zo’n dierenriemperiode; ben je b.v. in augustus jarig, dan ben je ‘leeuw’.Wat is er nou niet leuker dan op je verjaardag een echteeigengemaakte horoscoopkaart te krijgen, waarin je zelfs leukewensen kunt ‘verstoppen’.In dit boekje heb ik er een zestal uitgewerkt, compleet mettekeningen, zodat je meteen aan de slag kunt.Ik hoop dat je met het maken van deze kaarten er evenveelplezier aan zult beleven als ik bij het ontwerpen ervan. Yvon Koelman"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 5 - Lolita Blancke - Aankleedberen Missy & Bing

"Missy en Bing zijn twee vrolijke beertjes die op de knipvellen in ondergoed staan afgebeeld. Het liefst willen ze iedere dag een andere outfit aan. Met de stickerkleding en achtergrondpatroontjes kunnen ze voor allerlei gelegenheden worden aangekleed.

De Missy en Bing serie gaat van start met 4 knipvellen en 4 stickervellen in goud en zilver. In het boekje zijn 22 kaarten verwerkt en komen allerlei thema`s aan bod zoals sport, vakantie en natuurlijk kerst. Lolita"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 6 - Chrissie Bosmans - Borduren met Chrissie Kerst

"Borduurliefhebsters, Voor mijn tweede Hobbydols boekje heb ik unieke borduurpatronen gemaakt speciaal voor kerst. Elke kaart is opgebouwd uit een vierkante kaart, waarop je het borduurpatroon uit het boekje maakt. Op de zijkanten (de flapjes) kun je snijden en embossen met diverse Joy! Craft stencils. De kaarten zijn zowel met als zonder flap te maken, zodat dit boekje geschikt is voor iedereen. Chris"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 7 - Ann Lütolf - Borduren met Ann`s Paper Art

Duitstalig Borduur-Boekje

" Endlich ist es fertig. Mein erstes Buch mit einer Sammlung von meinen Lieblings-Stickvorlagen. Es sind sogar einige von meinen allerersten Entwürfen dabei. Ihr findet Vorlagen für Änfanger und auch für Stickprofis - von einfach bis anspruchsvoll - und zu vielen unterschiedlichen Anlässen, wie z.B. Hochzeit, Geburtstag usw. Ich hoffe, Ihr werdet genau soviel Spass beim Sticken dieser Muster haben, wie ich ihn beim Entwerfen hatte! An diese Stelle möchte ich allen Freunden und meiner Familie danken, die mich bei dieser Arbeit unterstützt haben. Eure Ann"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 8 - Sjaak van Went - Borduren met Sjaak

"Het kaartborduren heeft er de laatste tijd een enorme schare beoefenaars bij gekregen, zeker in combinatie met de eveneens populaire 3D techniek. Gezien de vele reacties die ik kreeg op eerder gepubliceerde patroontjes op de Hobbyjournaal website en de kranten kun je de modellen in dit boekje hopelijk ook waarderen. Het ontwerpen van deze patroontjes is een leuke bezigheid geweest, en er zitten dan ook vele vrije uurtjes in. Nu is het jullie beurt om er vrije uurtjes aan te gaan besteden!! Ik wens je dan ook heel veel genoegen met de voorbeelden uit dit boekje, en hopelijk mag ik de creaties die je met deze patroontjes maakt snel bewonderen. Sjaak"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 10 - Marie-José Persoon - Beads Exclusive

"Al 15 jaar ben ik actief in het maken van sieraden, en ik heb werkelijk met allerlei materialen sieraden gemaakt. Van metaal tot plastic, van rubber tot schroeven en moeren. Het is een passie én een hobby. Om hiervan ook nog je beroep te kunnen maken, en je kennis en werkwijze door te kunnen geven, is werkelijk het ultieme. Ik hoop dat iedereen heel veel plezier beleefd met het maken van de sieraden in dit eerste kralenboekje uit de Hobbydols-reeks. Marie-José Persoon"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 12 - Yvon Koelman - Astrologie in Kaart deel 2

"Na het succes van “Astrologie in kaart” deel 1 waarin je de voorbeelden ziet van de sterrenbeeldkaarten “Leeuw tot en met Steenbok” kon deel 2 natuurlijk niet uitblijven. In dit deel heb ik de sterrenbeeldkaarten gemaakt voor “Waterman tot en met Kreeft”. De Dierenriem is nu compleet. Je kunt nu voor iedere jarige zijn eigen sterrenbeeldkaart maken. Yvon Koelman"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 13 - Sjaak van Went - Lentegevoel

"Alweer mijn tweede boekje en dan nog wel in een korte tijd. Het lijkt wel of half nederland aan het kaartborduren is geslagen. Ook de mensen die nog nooit aan kaartborduren hebben gedaan lijken de smaak goed te pakken te hebben gekregen, leuk! Dat is natuurlijk voor mij een stimulans hiermee lekker door te gaan! U maakt de kaarten, en ondergetekende de patroontjes. Zo bent u gezellig bezig (en ik ook). U zult in dit boekje dan ook weer nieuwe patronen tegenkomen, die speciaal ontwikkeld zijn voor deze gelegenheid, dit in combinatie met fraaie en leuke plaatjes. Voor dit boekje is als globaal thema gekozen voor "de lente". Het maken van kaarten met dieren en bloemen is meestal een dankbaar onderwerp, en toepasbaar voor vele gelegenheden. Bij het schrijven van dit voorwoord, besef ik tevens dat mijn taak er (voorlopig) weer op zit. Dus rest mij op dit moment, niets anders dan iedereen weer veel borduurplezier toe te wensen. Sjaak"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 14 - Kitty Franken - Borduren met Stickers

"Een van de meest populaire technieken van het kaarten maken,
is wel het borduren op kaarten. Ook tref je op zelfgemaakte
kaarten vaak het gebruik van stickers aan. In dit boekje heb ik
deze 2 technieken gecombineerd: Het borduren van kaarten
met stickers! Hoe dit precies in zijn werk gaat kun je lezen in de
werkwijze. Ik wens je heel veel plezier met het maken van de
kaarten uit dit boekje. Kitty Franken-Kaptein."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 17 - Chris Bosmans - Voortborduren met Chrissie

"Hier is dan mijn derde Hobbydols boekje, met leuke gevarieerde borduurpatronen. Ik heb er met veel plezier aan gewerkt, en ik hoop dat je er vele uurtjes borduur- plezier aan zult beleven. Zoals je zult merken, maak ik in dit boekje alleen gebruik van enkele kaarten. Ik plak altijd een standaardje aan de achterkant van de kaart zodat hij mooi rechtop blijft staan. Het patroon van de kaartenstandaard kun je vinden op pagina 10. Wil je liever geen kaartenstandaard gebruiken, neem dan voor de achterste kaart een dubbel- gevouwen kaart, in plaats van een enkele kaart. Ik wens jullie veel borduurplezier en ik ben reuze benieuwd naar jullie creaties. Met vriendelijke groet, Chrissie"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols nr 20 - Betsy Lurvink - Kaart variaties met Multimallen

"Deze nieuwe serie knipvellen, met uiteenlopende onderwerpen, maken samen met de 3 veelzijdige multimallen, bloem, veelhoek en raam, een grote variatie aan kaarten mogelijk. Houd je van honden of paarden? Maak je graag babykaarten? Of geef je liever de voorkeur aan bloemenkaarten? Het kan allemaal. Ook kun je ervoor kiezen om mooie kerstkaarten te maken in combinatie met een van de nieuwe multimallen. Veel knutselplezier toegewenst. Betsy"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 21 - Ann Lütolf - Christmas Card Stitching Ann`s Paper Art

Dit boekje is engelstalig.

"Dear crafting friends With the success of yet another Stitching Hobbydols, my last one being in English for all Occasions, I have decided to take on the challenge and produce my third one with Christmas designs. Making your own Christmas cards is not only fun, it also gives pleasure to those receiving them and so I have tried to keep in mind that as they are often made in large quantities, they should be simple and easy to make. This book contains patterns ranging from simple to challenging. I have also taken into consideration the rising postal charges for cards in special sizes and have therefore made sample cards in different formats to show how easy it is to use these patterns for your card size. I wish you all as much pleasure and inspiration from these new patterns as I did in designing them. Kind regards, Ann."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 23 - Sjaak van Went - Flora en Fauna

"Alweer een borduurboekje, mijn derde exemplaar. Nog steeds is er zeer veel vraag naar borduurpatronen, die ik met plezier maak! Het is iedere keer weer een uitdaging om leuke en geslaagde kleurcombinaties te vinden van karton, garen, en plaatjes. Voor dit boekje heb ik een keuze gemaakt uit plaatjes van wilde dieren, vogels en bloemen. Stuk voor stuk mooie plaatjes, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De patroontjes zijn redelijk symetrisch, dus je kunt ook gemakkelijk gedeeltes van de patronen op andere kaartformaten gebruiken. Ik hoop dat je weer veel genoeglijke en creatieve uurtjes aan dit hobbydols boekje zult beleven. Met vriendelijke groet, Sjaak van Went"

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 24 - Ellis Hendriks - Bibber Kaarten

"Hallo kaartenmaaksters ik heb de‘Bibbers’en die wil ik graag met jullie delen. De‘Bibbers’ zijn gemakkelijk te maken, vrolijke (kinder-) kaarten in de vorm van dieren of figuurtjes, waarvan het kopje op een zelf gemaakt veertje zit, zodat het kan bibberen. Zet de Bibber op een kast of plankje met het kopje en de handjes/pootjes net over de rand, en geef het kopje een klein tikje. En voila! Een echte Bibber. Ik vond het erg leuk om ze te bedenken en te maken en ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven, als ik. Groetjes, Ellis."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen
Hobbydols 25 - Chris Bosmans - Borduren voor elke gelegenheid

"Hier is dan mijn vierde boekje in de Hobbydols-reeks. Deze keer heb ik gekozen voor patroontjes die bij elke gelegenheid te gebruiken zijn. Het was heel leuk om weer een boekje te maken. Persoonlijk vind ik het een lief boekje geworden door de combinatie van de plaatjes en de kleuren garen en karton. Omdat ik zelf vaak enkele kaarten maak staat er bij de beschrijvingen voor diegene die dubbele kaarten willen maken ook de maat voor een dubbele kaart. Ik heb er met veel plezier aan gewerkt en hoop dat jullie er veel creatieve uurtjes mee beleven. Ik kijk dan ook uit naar jullie creaties. Vriendelijke groet, Chrissie."

Prijs € 1,99

Klik hier om te bestellen